ساخت دستگاه شبیه ساز حرکت ارتعاشی توسط دانشجویان رشته مهندسی عمران

۱۸ دی ۱۳۹۷ | ۱۴:۵۶ کد : ۴۵۰۶ اخبار
تعداد بازدید:۵۷۷

دستگاه شبیه ساز حرکت ارتعاشی توسط دانشجویان رشته مهندسی عمران آقایان علی یغمایی و محمد دانش فر زیر نظر دکتر رضا اسمعیل آبادی در دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن ساخته شد.

دستگاه شبیه ساز ارتعاش، یک دستگاه کمک آموزشی می باشد که می تواند ارتعاشات سینوسی با فرکانسهای مختلف ایجاد کند و باعث ارتعاش سازه ها روی خود گردد.

در این دستگاه سه سازه با ارتفاع بلند، متوسط و کوتاه وجود دارد که دارای فرکانسهای مختلف می باشند. هرگاه فرکانس دستگاه به  فرکانس یکی از سازه ها نزدیک شود آن سازه دچار پدیده تشدید شده و تغییر مکانهای زیادی در ان ایجاد خواهد شد. از انجا که نیروی زلزله ترکیبی از امواج سینوسی و کسینوسی است هرگاه محتوای فرکانسی زلزله نزدیک به سازه های  خاصی باشد در آن سازه ها تشدید رخ داده و خرابی ها بیشتر است. مفهوم این موضوع به راحتی توسط این دستگاه قابل انتقال به دانشجویان خواهد بود.

( ۱ )

نظر شما :